Altijd bereikbaar via WhatsApp!

Openingstijden

Maandag Gesloten.

Dinsdag 10:00 tot 21:00

Woensdag 11:00 tot 18:00

Donderdag 10:00 tot 21:00.

Vrijdag 11:00 tot 18:00

Zaterdag 10:00 tot 14:00

Zondag Gesloten.

Voorgangers die hun leven veranderd hebben:

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandGewoon Fysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Gewoon Fysio
5.0
Based on 41 reviews
powered by Google
Yosra BenyahyaYosra Benyahya
13:10 05 Nov 22
De werkwijze bij Tommy is volledig klantgericht. Hij is begripvol, maakt altijd tijd voor je vrij en werkt secuur. Hij is professioneel maar de gezelligheid is niet te missen. Ik ben enorm tevreden met de behandeling en hoe het proces verloopt.
davey pouwdavey pouw
17:24 17 Oct 22
Gewoon Fysio is zeker een aanrader. Je word goed geholpen en er word zorgvuldig gekeken naar de klachten die je hebt. Ik heb jaren met klachten gelopen en ben bij meerdere fysio praktijken geweest en nooit is het verholpen geweest. Maar Gewoon Fysio is het gelukt!!!
Erik WijnjaErik Wijnja
14:08 17 Oct 22
Gewoon Fysio is een Fysio praktijk met kennis.Tommy (eigenaar van Gewoon Fysio) zit gevestigd in de sportschool van Bushido.Door zowel fysio als trainingen in de sportschool heeft Tommy mijn rugprobleem goed verholpen.Momenteel heb ik geen betere fysiotherapeut gehad dan Tommy.
Henk van OsHenk van Os
07:15 29 Jun 22
Top Fysio op een toplocatie.Doordat Tommy ín sportschool Bushido gevestigd is, heeft hij naast zijn specifieke kennis (zowel als Fysiotherapeut maar ook als atleet) de hele gym tot zijn beschikking, waardoor je gericht en efficiënt kunt opwerken naar je herstel.Mijn vrouw en ik hadden beide een langdurige wintersport blessure, maar door de begeleiding van Tommy zijn we hier zonder operatie sterker van terug gekomen.Ik hoop hem niet snel weer nodig te hebben, maar áls ik ooit weer fysiotherapie zou moeten, dan is het hier.
Ludchano LeliveldLudchano Leliveld
11:02 08 Jun 22
Als atleet binnen de krachtsport is mijn lichaam erg sterk binnen een bepaalde mobiliteit, wat veel stijfheid en pijntjes als gevolg heeft. Met de hulp van Gewoon Fysio kan mijn lichaam optimaal presteren door de spieren meer mobiliteit te geven en zwakke punten aan te pakken. De therapeut was erg deskundig in het identificeren van deze problemen en de juiste oefeningen voor te schrijven. Nu heb ik strek-oefeningen die mijn gehele rug en heup regio losser maakt wat direct mijn pijntjes verlicht.Ik ben tot nu toe erg tevreden met de resultaten op korte termijn en kan niet wachten om te zien wat dit met mijn progessien zal doen op de lange termijn.
Resul KaraerResul Karaer
17:09 31 May 22
Erg vriendelijk, zorgzaam en zeker mee denkend! Ik had al 3 á 4 jaar last van hernia, en een anderhalf maand later kon ik weer zonder pijn mijn bed uitstappen en gewoon mijn dagelijks routine volgen zonder last of pijn. Zeker een aanrader nogmaals erg bedankt !
Prince NaseemPrince Naseem
14:07 09 May 22
Ik kon op korte termijn een afspraak maken, wat heel fijn was aangezien ik erg onzeker was over mijn klachten. Na bij de huisarts te zijn geweest voelde ik dat er meer aan de hand was dan dat ik te horen kreeg. Bij Gwoonfysio kreeg ik adviezen en begeleiding waar ik veel mee kon en ik ben nu elke dag actief bezig om weer op 100% te komen.
Rinus De WitRinus De Wit
08:01 21 Mar 22
Gewoon Fysio (Tommy) heeft mij geholpen met een vervelende schouderblessure waardoor ik stil kwam te staan in mijn trainingen. Tommy weet goed hoe hij de oorzaak van de klacht moet vinden en denkt ruim mee over verschillende oplossingen. Na een paar behandelingen én oefeningen waar ik zelf mee aan de slag kon gaan is mijn schouder weer als nieuw! Ik raad Gewoon Fysio aan iedereen in Tiel en omstreken van harte aan!
Remco HeijmenRemco Heijmen
09:18 18 Dec 21
Helemaal top geholpen. Na lange tijd van frustratie met vaak pijn is dit een heel stuk verbeterd. Trainingen waren ook leuk, of werden zo leuk mogelijk gemaakt waardoor het ook motiverend was. Ook altijd vriendelijk en flexibel. Tommy is een topper!
Joyce DJoyce D
11:11 06 Dec 21
Na het zoeken na een fysio dicht bij huis die me van mijn hoofdpijn klachten kon afhelpen kwam ik bij Tommy terecht. Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen, je klachten worden goed onder de loep genomen en er wordt een passende behandeling gezocht. Zeer tevreden en klachtenvrij!
Ron HouwersRon Houwers
10:44 09 Nov 21
Ik ben zeer tevreden over de gehele behandeling van a tot z (intake tot nazorg). Bij de intake werd er zorgvuldig navraag gedaan waardoor blessure mogelijk gekomen was. Doordat er een goed stappenplan werd gevolgd en bewegingen werden getest werden er dingen uitgesloten om bij de oorzaak terecht te komen. Daarop werd een behandelingsplan en hersteloefeningen samengesteld. De oefeningen werden samen doorgenomen zodat ze goed uitgevoerd zouden worden. Bij vervolg afspraken werd de voortgang vastgelegd.Al met al een hele goede ervaring.Zeker aan te bevelen bij andere mensen.
Maciej KraśniewiczMaciej Kraśniewicz
15:59 01 Nov 21
Fysiotherapie is hier op het hoogste niveau! Tommy, want zo heet hij, is een super professional in zijn vak! De patiënt op het hoogste niveau benaderen, een groot begrip en begrip voor de patiënt. Ik heb veel fysiotherapeuten gebruikt, maar deze is de beste!
js_loader

Stuur je liever een mail?

”Niet alleen maar behandelen om je pijn weg te krijgen…”

Gewoon Fysio zorgt ervoor dat jij weer kunt bewegen zoals je wilt. Voor een betere prestatie in je sport en dagelijks leven.

Gewoon zoals het hoort!

Lees meer over ons

Wat je vandaag doet kan al je morgens beteren.

Genoeg van therapeuten die je 20 minuten massage geven en je weer naar huis sturen? Daar doen wij niet aan. Gewoon Fysio gaat terug naar de kern, we gaan trainen en bewegen!

Zet vandaag de eerste stap op weg naar verbetering.