Therapie met een brede blik

Gewoon Fysio kijkt niet alleen naar je klacht maar naar een persoon in zijn geheel, alle randvoorwaarden worden meegenomen voor een optimaal herstel.

Over diensten

Fysiek en mentaal in balans

Niet alleen fysiek maar ook mentaal werken aan je herstel. Alles van je levensstijl komt samen.

Over diensten
Tommy Lin
Tommy LinBsc. Geneeskunde en Fysiotherapie
Mijn naam is Heng Xiang (Tommy) Lin. Ik ben een open-minded, gepassioneerde Fysiotherapeut en Arts in opleiding. In mijn werk en dagelijks leven ben ik constant bezig met zelfverbetering, positieve psychologie en het verbeteren van de kwaliteit in zorg. Dit doe ik door jou als uitgangspunt te nemen en je niet als nummer te zien.

Ik ben gewoon Gewoon Fysio gestart om de eerste stap te zetten om de toekomst van de zorg te veranderen. Dit doen we door een omgeving te creëren waar persoonlijke omstandigheden, coaching en zorg elkaar ontmoeten. Door je een blijvende oplossing te geven en je de tijd te geven.

Je zou me het beste kunnen omschrijven als een positieve, empathische en vindingrijke teamwerker. Met passie voor sport en het maximale uit de dag te halen! Met mijn uitvoerige kennis zal ik er alles aan doen om je te helpen!

Voorgangers die hun leven veranderd hebben:

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandGewoon Fysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Gewoon Fysio
5.0
Based on 41 reviews
powered by Google
Yosra BenyahyaYosra Benyahya
13:10 05 Nov 22
De werkwijze bij Tommy is volledig klantgericht. Hij is begripvol, maakt altijd tijd voor je vrij en werkt secuur. Hij is professioneel maar de gezelligheid is niet te missen. Ik ben enorm tevreden met de behandeling en hoe het proces verloopt.
davey pouwdavey pouw
17:24 17 Oct 22
Gewoon Fysio is zeker een aanrader. Je word goed geholpen en er word zorgvuldig gekeken naar de klachten die je hebt. Ik heb jaren met klachten gelopen en ben bij meerdere fysio praktijken geweest en nooit is het verholpen geweest. Maar Gewoon Fysio is het gelukt!!!
Erik WijnjaErik Wijnja
14:08 17 Oct 22
Gewoon Fysio is een Fysio praktijk met kennis.Tommy (eigenaar van Gewoon Fysio) zit gevestigd in de sportschool van Bushido.Door zowel fysio als trainingen in de sportschool heeft Tommy mijn rugprobleem goed verholpen.Momenteel heb ik geen betere fysiotherapeut gehad dan Tommy.
Henk van OsHenk van Os
07:15 29 Jun 22
Top Fysio op een toplocatie.Doordat Tommy ín sportschool Bushido gevestigd is, heeft hij naast zijn specifieke kennis (zowel als Fysiotherapeut maar ook als atleet) de hele gym tot zijn beschikking, waardoor je gericht en efficiënt kunt opwerken naar je herstel.Mijn vrouw en ik hadden beide een langdurige wintersport blessure, maar door de begeleiding van Tommy zijn we hier zonder operatie sterker van terug gekomen.Ik hoop hem niet snel weer nodig te hebben, maar áls ik ooit weer fysiotherapie zou moeten, dan is het hier.
Ludchano LeliveldLudchano Leliveld
11:02 08 Jun 22
Als atleet binnen de krachtsport is mijn lichaam erg sterk binnen een bepaalde mobiliteit, wat veel stijfheid en pijntjes als gevolg heeft. Met de hulp van Gewoon Fysio kan mijn lichaam optimaal presteren door de spieren meer mobiliteit te geven en zwakke punten aan te pakken. De therapeut was erg deskundig in het identificeren van deze problemen en de juiste oefeningen voor te schrijven. Nu heb ik strek-oefeningen die mijn gehele rug en heup regio losser maakt wat direct mijn pijntjes verlicht.Ik ben tot nu toe erg tevreden met de resultaten op korte termijn en kan niet wachten om te zien wat dit met mijn progessien zal doen op de lange termijn.
Resul KaraerResul Karaer
17:09 31 May 22
Erg vriendelijk, zorgzaam en zeker mee denkend! Ik had al 3 á 4 jaar last van hernia, en een anderhalf maand later kon ik weer zonder pijn mijn bed uitstappen en gewoon mijn dagelijks routine volgen zonder last of pijn. Zeker een aanrader nogmaals erg bedankt !
Prince NaseemPrince Naseem
14:07 09 May 22
Ik kon op korte termijn een afspraak maken, wat heel fijn was aangezien ik erg onzeker was over mijn klachten. Na bij de huisarts te zijn geweest voelde ik dat er meer aan de hand was dan dat ik te horen kreeg. Bij Gwoonfysio kreeg ik adviezen en begeleiding waar ik veel mee kon en ik ben nu elke dag actief bezig om weer op 100% te komen.
Rinus De WitRinus De Wit
08:01 21 Mar 22
Gewoon Fysio (Tommy) heeft mij geholpen met een vervelende schouderblessure waardoor ik stil kwam te staan in mijn trainingen. Tommy weet goed hoe hij de oorzaak van de klacht moet vinden en denkt ruim mee over verschillende oplossingen. Na een paar behandelingen én oefeningen waar ik zelf mee aan de slag kon gaan is mijn schouder weer als nieuw! Ik raad Gewoon Fysio aan iedereen in Tiel en omstreken van harte aan!
Remco HeijmenRemco Heijmen
09:18 18 Dec 21
Helemaal top geholpen. Na lange tijd van frustratie met vaak pijn is dit een heel stuk verbeterd. Trainingen waren ook leuk, of werden zo leuk mogelijk gemaakt waardoor het ook motiverend was. Ook altijd vriendelijk en flexibel. Tommy is een topper!
Joyce DJoyce D
11:11 06 Dec 21
Na het zoeken na een fysio dicht bij huis die me van mijn hoofdpijn klachten kon afhelpen kwam ik bij Tommy terecht. Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen, je klachten worden goed onder de loep genomen en er wordt een passende behandeling gezocht. Zeer tevreden en klachtenvrij!
Ron HouwersRon Houwers
10:44 09 Nov 21
Ik ben zeer tevreden over de gehele behandeling van a tot z (intake tot nazorg). Bij de intake werd er zorgvuldig navraag gedaan waardoor blessure mogelijk gekomen was. Doordat er een goed stappenplan werd gevolgd en bewegingen werden getest werden er dingen uitgesloten om bij de oorzaak terecht te komen. Daarop werd een behandelingsplan en hersteloefeningen samengesteld. De oefeningen werden samen doorgenomen zodat ze goed uitgevoerd zouden worden. Bij vervolg afspraken werd de voortgang vastgelegd.Al met al een hele goede ervaring.Zeker aan te bevelen bij andere mensen.
Maciej KraśniewiczMaciej Kraśniewicz
15:59 01 Nov 21
Fysiotherapie is hier op het hoogste niveau! Tommy, want zo heet hij, is een super professional in zijn vak! De patiënt op het hoogste niveau benaderen, een groot begrip en begrip voor de patiënt. Ik heb veel fysiotherapeuten gebruikt, maar deze is de beste!
js_loader

Gewoon Fysio – Zoals het Hoort!

Passie & Kennis

Een combinatie van passie en kennis zorgen voor jou herstel.

Kom in contact!