Therapie met een brede blik

Gewoon Fysio kijkt niet alleen naar je klacht maar naar een persoon in zijn geheel, alle randvoorwaarden worden meegenomen voor een optimaal herstel.

Fysiek en mentaal in balans

Niet alleen fysiek maar ook mentaal werken aan je herstel. Alles van je levensstijl komt samen.

Tommy Lin
Tommy LinFysiotherapeut en Arts I.O.
Mijn naam is Heng Xiang (Tommy) Lin. Ik ben een open-minded, gepassioneerde Fysiotherapeut en Arts in opleiding. In mijn werk en dagelijks leven ben ik constant bezig met zelfverbetering, positieve psychologie en het verbeteren van de kwaliteit in zorg. Dit doe ik door jou als uitgangspunt te nemen en je niet als nummer te zien.

Ik ben gewoon Gewoon Fysio gestart om de eerste stap te zetten om de toekomst van de zorg te veranderen. Dit doen we door een omgeving te creëren waar persoonlijke omstandigheden, coaching en zorg elkaar ontmoeten. Door je een blijvende oplossing te geven en je de tijd te geven.

Je zou me het beste kunnen omschrijven als een positieve, empathische en vindingrijke teamwerker. Met passie voor sport en het maximale uit de dag te halen! Met mijn uitvoerige kennis over het lichaam en holistische beeld zal ik er alles aan doen om je te helpen!

Martijn Hazeleger
Martijn HazelegerSpecialist Powerlifter en therapeut
Mijn naam is Martijn Hazeleger, en ik ben een therapeut met een passie voor powerlifting, krachttraining en een gezonde levensstijl. Ik help je graag bij het weer leren pijnvrij te kunnen bewegen en weer te genieten van je lichaam. Ik heb ervaring in het begeleiden van patiënten naar een optimale fysieke conditie en het oplossen van blessures en pijnproblemen door middel van gerichte krachttraining en bewegingsanalyse. De nadruk ligt hierbij op veiligheid, techniek en progressie. Naast gerichte behandelingen voor blessures en pijn, ben ik gespecialiseerd in het bieden van praktische tips en adviezen voor een gezonde levensstijl. Ik geloof dat een gezonde leefstijl een belangrijke rol speelt in het voorkomen van blessures en pijn!

Samen met deze tips kan je iemand leren hoe hij zijn doelen kan behalen, terwijl hij tegelijkertijd plezier heeft in de training. Ik ben toegewijd aan het bieden van de nieuwste evidence-based behandelingen en werk nauw samen met mijn patiënten om hun doelen te bereiken en een blijvende verbetering in hun kwaliteit van leven te realiseren.

Bij mijn behandelingen kan je rekenen op een professionele en ondersteunende omgeving, waar je je op gemak zult voelen en waar je gezondheid en welzijn altijd voorop staan.

Prisca van Dijk
Prisca van DijkFysiotherapeut specialist op stress en balans
Mijn naam is Prisca, een warme en sociaal ingestelde Fysiotherapeut met een hart voor sport. Mijn vriendelijke benadering, gekoppeld aan een diepgeworteld empatisch vermogen, maakt mij in staat om een ondersteunende relatie met mijn patiënten op te bouwen.

Ik ben gepassioneerd over het bevorderen van welzijn en werk graag samen met mijn patiënten om hun doelen te bereiken. Als een allround Fysiotherapeut begrijp ik niet alleen de fysieke aspecten van herstel en gezondheid, maar ook het belang van een gezonde levensstijl.

Mijn affiniteit met sport stelt me in staat om specifieke uitdagingen en doelen in dat gebied te begrijpen. Of je nu herstelt van een blessure, pijn verlicht, of je persoonlijke doelen nastreeft, ik sta klaar om je te ondersteunen. Samenwerking is voor mij essentieel, en we zullen als team werken aan tastbare resultaten en het verbeteren van jouw algehele welzijn.
Laten we samen ontdekken hoe we jouw specifieke behoeften kunnen aanpakken en samen stappen kunnen zetten naar een gezondere levensstijl.

Voorgangers die hun leven veranderd hebben:

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandGewoon Fysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Gewoon Fysio
5.0
Based on 45 reviews
powered by Google
Martin VerbeekMartin Verbeek
10:39 16 Jan 24
Prettig contact en geweldig geholpen Als je fysieke ongemakken hebt is Gewoon Fysio een hele goede optieBedankt voor de hulp
Mathieu DrinkwaardMathieu Drinkwaard
13:04 07 Jun 23
Een blessure opgelopen aan mijn lies met karate. Vervolgens dacht ik met rust dat het over zou gaan, maar niets was minder waar. Toen ben ik naar de fysio gegaan, die toevallig zelf ook aan karate doet en ook kennis heeft van blessures in andere martial arts. We hebben hard gewerkt om er weer bovenop te komen en ik kan nu weer boven mijn hoofd trappen na ruim 8 weken. Wat mij betreft is dit hoe fysiotherapeutische zorg geleverd moet worden; zelf aan de gang, maar onder begeleiding van een kundige therapeut. Echt ontzettend bedankt!
Freek DFreek D
12:50 07 Jun 23
Mijn klacht werd zeer serieus genomen. Een professionele benadering waarbij mijn klacht heel snel werd verholpen. Ik kom hier zeker terug als ik een fysiotherapeut zoek
JakeJake
12:20 07 Jun 23
Heel erg goed geholpen! De behandelaar was heel vriendelijk, luisterde naar mij en kon een goede diagnose stellen. Zo blij om eindelijk na lang zoeken eindelijk een goede fysio te hebben gevonden. Ik was binnen no-time van mijn hardnekkige rugklachten af. Mocht er iets zijn (hopelijk niet;(), maar dan kom ik zeker terug!
Yosra BenyahyaYosra Benyahya
13:10 05 Nov 22
De werkwijze bij Tommy is volledig klantgericht. Hij is begripvol, maakt altijd tijd voor je vrij en werkt secuur. Hij is professioneel maar de gezelligheid is niet te missen. Ik ben enorm tevreden met de behandeling en hoe het proces verloopt.
Linda PeperLinda Peper
03:39 24 Oct 22
davey pouwdavey pouw
17:24 17 Oct 22
Gewoon Fysio is zeker een aanrader. Je word goed geholpen en er word zorgvuldig gekeken naar de klachten die je hebt. Ik heb jaren met klachten gelopen en ben bij meerdere fysio praktijken geweest en nooit is het verholpen geweest. Maar Gewoon Fysio is het gelukt!!!
Su-qin LcSu-qin Lc
15:32 17 Oct 22
Zeer fijn geholpen door Tommy. Hij kijkt goed naar het probleem en wat de onderliggende oorzaak is om zo tot een passende behandeling en oplossing te komen. Niet zomaar een "quick fix". Zeker aan te raden om hier voor behandeling naar toe te gaan!
Erik WijnjaErik Wijnja
14:08 17 Oct 22
Gewoon Fysio is een Fysio praktijk met kennis.Tommy (eigenaar van Gewoon Fysio) zit gevestigd in de sportschool van Bushido.Door zowel fysio als trainingen in de sportschool heeft Tommy mijn rugprobleem goed verholpen.Momenteel heb ik geen betere fysiotherapeut gehad dan Tommy.
Henk van OsHenk van Os
07:15 29 Jun 22
Top Fysio op een toplocatie.Doordat Tommy ín sportschool Bushido gevestigd is, heeft hij naast zijn specifieke kennis (zowel als Fysiotherapeut maar ook als atleet) de hele gym tot zijn beschikking, waardoor je gericht en efficiënt kunt opwerken naar je herstel.Mijn vrouw en ik hadden beide een langdurige wintersport blessure, maar door de begeleiding van Tommy zijn we hier zonder operatie sterker van terug gekomen.Ik hoop hem niet snel weer nodig te hebben, maar áls ik ooit weer fysiotherapie zou moeten, dan is het hier.
Ludchano LeliveldLudchano Leliveld
11:02 08 Jun 22
Als atleet binnen de krachtsport is mijn lichaam erg sterk binnen een bepaalde mobiliteit, wat veel stijfheid en pijntjes als gevolg heeft. Met de hulp van Gewoon Fysio kan mijn lichaam optimaal presteren door de spieren meer mobiliteit te geven en zwakke punten aan te pakken. De therapeut was erg deskundig in het identificeren van deze problemen en de juiste oefeningen voor te schrijven. Nu heb ik strek-oefeningen die mijn gehele rug en heup regio losser maakt wat direct mijn pijntjes verlicht.Ik ben tot nu toe erg tevreden met de resultaten op korte termijn en kan niet wachten om te zien wat dit met mijn progessien zal doen op de lange termijn.
Resul KaraerResul Karaer
17:09 31 May 22
Erg vriendelijk, zorgzaam en zeker mee denkend! Ik had al 3 á 4 jaar last van hernia, en een anderhalf maand later kon ik weer zonder pijn mijn bed uitstappen en gewoon mijn dagelijks routine volgen zonder last of pijn. Zeker een aanrader nogmaals erg bedankt !
Prince NaseemPrince Naseem
14:07 09 May 22
Ik kon op korte termijn een afspraak maken, wat heel fijn was aangezien ik erg onzeker was over mijn klachten. Na bij de huisarts te zijn geweest voelde ik dat er meer aan de hand was dan dat ik te horen kreeg. Bij Gwoonfysio kreeg ik adviezen en begeleiding waar ik veel mee kon en ik ben nu elke dag actief bezig om weer op 100% te komen.
Rinus De WitRinus De Wit
08:01 21 Mar 22
Gewoon Fysio (Tommy) heeft mij geholpen met een vervelende schouderblessure waardoor ik stil kwam te staan in mijn trainingen. Tommy weet goed hoe hij de oorzaak van de klacht moet vinden en denkt ruim mee over verschillende oplossingen. Na een paar behandelingen én oefeningen waar ik zelf mee aan de slag kon gaan is mijn schouder weer als nieuw! Ik raad Gewoon Fysio aan iedereen in Tiel en omstreken van harte aan!
Remco HeijmenRemco Heijmen
09:18 18 Dec 21
Helemaal top geholpen. Na lange tijd van frustratie met vaak pijn is dit een heel stuk verbeterd. Trainingen waren ook leuk, of werden zo leuk mogelijk gemaakt waardoor het ook motiverend was. Ook altijd vriendelijk en flexibel. Tommy is een topper!
Joyce DJoyce D
11:11 06 Dec 21
Na het zoeken na een fysio dicht bij huis die me van mijn hoofdpijn klachten kon afhelpen kwam ik bij Tommy terecht. Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen, je klachten worden goed onder de loep genomen en er wordt een passende behandeling gezocht. Zeer tevreden en klachtenvrij!
Ron HouwersRon Houwers
10:44 09 Nov 21
Ik ben zeer tevreden over de gehele behandeling van a tot z (intake tot nazorg). Bij de intake werd er zorgvuldig navraag gedaan waardoor blessure mogelijk gekomen was. Doordat er een goed stappenplan werd gevolgd en bewegingen werden getest werden er dingen uitgesloten om bij de oorzaak terecht te komen. Daarop werd een behandelingsplan en hersteloefeningen samengesteld. De oefeningen werden samen doorgenomen zodat ze goed uitgevoerd zouden worden. Bij vervolg afspraken werd de voortgang vastgelegd.Al met al een hele goede ervaring.Zeker aan te bevelen bij andere mensen.
Maciej KraśniewiczMaciej Kraśniewicz
15:59 01 Nov 21
Fysiotherapie is hier op het hoogste niveau! Tommy, want zo heet hij, is een super professional in zijn vak! De patiënt op het hoogste niveau benaderen, een groot begrip en begrip voor de patiënt. Ik heb veel fysiotherapeuten gebruikt, maar deze is de beste!
js_loader

Gewoon Fysio – Zoals het Hoort!

Passie & Kennis

Een combinatie van passie en kennis zorgen voor jou herstel.