Gewoon Fysio biedt een grote diversiteit aan behandelingen aan voor je klacht of blessure.

Veel voorkomende klachten die met succes worden behandeld:

 • Elleboogpijn
 • Heup en bovenbeenpijn
 • Kniepijn
 • Nek- of hoofdpijn
 • Rugpijn
 • Schouderpijn
 • Voet-, enkel- of onderbeenpijn
Gewoon Fysio gaat terug naar therapie zoals het hoort. Om je blijvend van je klachten af te helpen.

Zo gaat het:

 1. Een uitgebreid vraaggesprek om alles in kaart te brengen.
 2. Een ‘Window of Opportunity’ creëren, met coaching/tips of pijndemping zodat je lichaam de kans krijgt om te herstellen.
 3. Trainen en bewegen, om de klachten te voorkomen.
 4. Evaluatie en tips voor de toekomst.

Dat verschilt per klacht en persoon.

Er zijn mensen die na 1 sessie van de klacht af zijn en mensen waarbij het langer duurt.

In iedergeval zoeken we het samen uit! We bespreken ook het beste tijdspad na de intake.

Koffie, gezelligheid, eerlijkheid en een oplossing!

Een Fysiotherapeut die met je meedenkt wat passend werkt voor je. Persoonlijk aansluitend advies. Gewoon Fysio staat voor zorg dat gewoon moet werken. 

Hoeveel kost het?

Gewoon Fysio gelooft in eerlijke en betaalbare zorg. De zorg wereld zit complex en ingewikkeld in elkaar. Op dit moment hebben we ervoor gezorgd dat alle contracten voor 2024 rond zijn. Goed nieuws want Gewoon Fysio heeft contracten met ALLE zorgverzekeraars op dit moment.

Voor een volledige vergoeding in 2024 dien je aanvullend verzekerd te zijn voor Fysiotherapie.

Ben je in dienst van de defensie? Ook dan kan je hier terecht via de SZVK met een verwijzing.

Hoeveel behandelingen heb ik?

Ben je niet aanvullend verzekerd?

Gewoon Fysio werkt met twee simpele tarieven. Eentje voor een intake en behandeling.

Eerlijke zorg betekent dat je ook welkom ben als  je dit niet kan veroorloven. Neem dan contact op om wat te regelen over je situatie.

Intake

55,-eenmalig
 • 1 uur

Behandeling

40,-
 • 45 min

Voorgangers die hun leven veranderd hebben:

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandGewoon Fysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Gewoon Fysio
5.0
Based on 45 reviews
powered by Google
Martin VerbeekMartin Verbeek
10:39 16 Jan 24
Prettig contact en geweldig geholpen Als je fysieke ongemakken hebt is Gewoon Fysio een hele goede optieBedankt voor de hulp
Mathieu DrinkwaardMathieu Drinkwaard
13:04 07 Jun 23
Een blessure opgelopen aan mijn lies met karate. Vervolgens dacht ik met rust dat het over zou gaan, maar niets was minder waar. Toen ben ik naar de fysio gegaan, die toevallig zelf ook aan karate doet en ook kennis heeft van blessures in andere martial arts. We hebben hard gewerkt om er weer bovenop te komen en ik kan nu weer boven mijn hoofd trappen na ruim 8 weken. Wat mij betreft is dit hoe fysiotherapeutische zorg geleverd moet worden; zelf aan de gang, maar onder begeleiding van een kundige therapeut. Echt ontzettend bedankt!
Freek DFreek D
12:50 07 Jun 23
Mijn klacht werd zeer serieus genomen. Een professionele benadering waarbij mijn klacht heel snel werd verholpen. Ik kom hier zeker terug als ik een fysiotherapeut zoek
JakeJake
12:20 07 Jun 23
Heel erg goed geholpen! De behandelaar was heel vriendelijk, luisterde naar mij en kon een goede diagnose stellen. Zo blij om eindelijk na lang zoeken eindelijk een goede fysio te hebben gevonden. Ik was binnen no-time van mijn hardnekkige rugklachten af. Mocht er iets zijn (hopelijk niet;(), maar dan kom ik zeker terug!
Yosra BenyahyaYosra Benyahya
13:10 05 Nov 22
De werkwijze bij Tommy is volledig klantgericht. Hij is begripvol, maakt altijd tijd voor je vrij en werkt secuur. Hij is professioneel maar de gezelligheid is niet te missen. Ik ben enorm tevreden met de behandeling en hoe het proces verloopt.
Linda PeperLinda Peper
03:39 24 Oct 22
davey pouwdavey pouw
17:24 17 Oct 22
Gewoon Fysio is zeker een aanrader. Je word goed geholpen en er word zorgvuldig gekeken naar de klachten die je hebt. Ik heb jaren met klachten gelopen en ben bij meerdere fysio praktijken geweest en nooit is het verholpen geweest. Maar Gewoon Fysio is het gelukt!!!
Su-qin LcSu-qin Lc
15:32 17 Oct 22
Zeer fijn geholpen door Tommy. Hij kijkt goed naar het probleem en wat de onderliggende oorzaak is om zo tot een passende behandeling en oplossing te komen. Niet zomaar een "quick fix". Zeker aan te raden om hier voor behandeling naar toe te gaan!
Erik WijnjaErik Wijnja
14:08 17 Oct 22
Gewoon Fysio is een Fysio praktijk met kennis.Tommy (eigenaar van Gewoon Fysio) zit gevestigd in de sportschool van Bushido.Door zowel fysio als trainingen in de sportschool heeft Tommy mijn rugprobleem goed verholpen.Momenteel heb ik geen betere fysiotherapeut gehad dan Tommy.
Henk van OsHenk van Os
07:15 29 Jun 22
Top Fysio op een toplocatie.Doordat Tommy ín sportschool Bushido gevestigd is, heeft hij naast zijn specifieke kennis (zowel als Fysiotherapeut maar ook als atleet) de hele gym tot zijn beschikking, waardoor je gericht en efficiënt kunt opwerken naar je herstel.Mijn vrouw en ik hadden beide een langdurige wintersport blessure, maar door de begeleiding van Tommy zijn we hier zonder operatie sterker van terug gekomen.Ik hoop hem niet snel weer nodig te hebben, maar áls ik ooit weer fysiotherapie zou moeten, dan is het hier.
Ludchano LeliveldLudchano Leliveld
11:02 08 Jun 22
Als atleet binnen de krachtsport is mijn lichaam erg sterk binnen een bepaalde mobiliteit, wat veel stijfheid en pijntjes als gevolg heeft. Met de hulp van Gewoon Fysio kan mijn lichaam optimaal presteren door de spieren meer mobiliteit te geven en zwakke punten aan te pakken. De therapeut was erg deskundig in het identificeren van deze problemen en de juiste oefeningen voor te schrijven. Nu heb ik strek-oefeningen die mijn gehele rug en heup regio losser maakt wat direct mijn pijntjes verlicht.Ik ben tot nu toe erg tevreden met de resultaten op korte termijn en kan niet wachten om te zien wat dit met mijn progessien zal doen op de lange termijn.
Resul KaraerResul Karaer
17:09 31 May 22
Erg vriendelijk, zorgzaam en zeker mee denkend! Ik had al 3 á 4 jaar last van hernia, en een anderhalf maand later kon ik weer zonder pijn mijn bed uitstappen en gewoon mijn dagelijks routine volgen zonder last of pijn. Zeker een aanrader nogmaals erg bedankt !
Prince NaseemPrince Naseem
14:07 09 May 22
Ik kon op korte termijn een afspraak maken, wat heel fijn was aangezien ik erg onzeker was over mijn klachten. Na bij de huisarts te zijn geweest voelde ik dat er meer aan de hand was dan dat ik te horen kreeg. Bij Gwoonfysio kreeg ik adviezen en begeleiding waar ik veel mee kon en ik ben nu elke dag actief bezig om weer op 100% te komen.
Rinus De WitRinus De Wit
08:01 21 Mar 22
Gewoon Fysio (Tommy) heeft mij geholpen met een vervelende schouderblessure waardoor ik stil kwam te staan in mijn trainingen. Tommy weet goed hoe hij de oorzaak van de klacht moet vinden en denkt ruim mee over verschillende oplossingen. Na een paar behandelingen én oefeningen waar ik zelf mee aan de slag kon gaan is mijn schouder weer als nieuw! Ik raad Gewoon Fysio aan iedereen in Tiel en omstreken van harte aan!
Remco HeijmenRemco Heijmen
09:18 18 Dec 21
Helemaal top geholpen. Na lange tijd van frustratie met vaak pijn is dit een heel stuk verbeterd. Trainingen waren ook leuk, of werden zo leuk mogelijk gemaakt waardoor het ook motiverend was. Ook altijd vriendelijk en flexibel. Tommy is een topper!
Joyce DJoyce D
11:11 06 Dec 21
Na het zoeken na een fysio dicht bij huis die me van mijn hoofdpijn klachten kon afhelpen kwam ik bij Tommy terecht. Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen, je klachten worden goed onder de loep genomen en er wordt een passende behandeling gezocht. Zeer tevreden en klachtenvrij!
Ron HouwersRon Houwers
10:44 09 Nov 21
Ik ben zeer tevreden over de gehele behandeling van a tot z (intake tot nazorg). Bij de intake werd er zorgvuldig navraag gedaan waardoor blessure mogelijk gekomen was. Doordat er een goed stappenplan werd gevolgd en bewegingen werden getest werden er dingen uitgesloten om bij de oorzaak terecht te komen. Daarop werd een behandelingsplan en hersteloefeningen samengesteld. De oefeningen werden samen doorgenomen zodat ze goed uitgevoerd zouden worden. Bij vervolg afspraken werd de voortgang vastgelegd.Al met al een hele goede ervaring.Zeker aan te bevelen bij andere mensen.
Maciej KraśniewiczMaciej Kraśniewicz
15:59 01 Nov 21
Fysiotherapie is hier op het hoogste niveau! Tommy, want zo heet hij, is een super professional in zijn vak! De patiënt op het hoogste niveau benaderen, een groot begrip en begrip voor de patiënt. Ik heb veel fysiotherapeuten gebruikt, maar deze is de beste!
js_loader

Gewoon Fysio – Zoals het hoort!

Fysiotherapie om je beter te maken

Een therapeut die met je meedenkt.